O nama

Home O nama

Chicago Vein Institute

O Nama

Chicago Vein Institute Sarajevo, (CVI - Sarajevo) je medicinska poliklinika isključivo posvećena dijagnozi i liječenju bolesti vena. U Chicago Vein Institute Sarajevo stručnjaci obavljaju najnovije i najdjelotvornije tretmane bolnih i proširenih vena, paučinastih vena i drugih poremećaja koji se odnose na vene. Uz odlično obućeno osoblje i objekat koji predstavlja posljednju riječ tehnike, naši ljekari i osoblje su u mogućnosti pomoći svima kojima je potrebno.

Pruža opcije minimalno invazivnih tretmana, uključujući endovenoznu lasersku ablaciju (Endovenous Laser Ablation, EVLA), ambulantnu flebektomiju, ultrazvukom vođenu skleroterapiju, estetsku skleroterapiju, saniranje venskih ulkusa, elastične kompresivne čarape, te testiranje na genetsku trombofiliju

Dr. Mensur O. Šunje

Dr. Mensur O. Šunje

Medicinski direktor i flebolog s certifikatom ljekarskog vijeća, osnovao je Chicago Vein Institute kako bi sveobuhvatni tretman vena učinio dostupnim onima kojima je potreban. Dr. Šunje je svoje godine znanja i svjetsko iskustvo doveo u Bosnu i Hercegovinu, i po prvi put nudi vrhunsku uslugu u našem glavnom gradu.

Nudimo besplatne konsultacije

Konsultacije sa doktorom mnogim pacijentima su od velike važnosti. U razgovoru sa doktorom dobiju sve potrebne informacije o samoj bolesti vena, njenom nastanku i načinu liječenja. U toku besplatne konsultacije napravi se površni pregled nogu te na osnovu prethodnog razgovora sa pacijentom lijekar može zaključiti da li je pacijent kandidat za dijagnostički pregled.

Kontaktirajte nas

Pozovite nas ili se javite putem kontakt forme

  Kontakt informacije

  Address: Chicago Vein Institute Sarajevo

  Džemala Bijedića 185

  71000 Sarajevo

  BiH

  Email: sarajevo@chicagoveininstitute.com

  Telefon: +387 (0)33 942 252