Prije i poslije

Home Prije i Poslije

Chicago Vein Institute

Četrdesetogodišnja pacijentica nam je došla nakon dvije trudnoće. Simptomi na nogama su postali izražajniji nakon dva poroda gdje je bila primorana da nešto uradi po pitanju svojih nogu i svog zdravlja. Odlučila se na liječenje u našoj poliklinici, gdje nakon urađenih tretmana svi simptomi proširenih vena su nestali.

Chicago Vein Institute

Nakon dugogodišnjih problema sa venama ,poduzetnica u svojim 60-tim godinama,odlučila se riješiti probelma koji su je spriječavali u obavljanju normalnih aktiivnosti . Sve učestaliji bolovi u nogama su postali nepodnošjivi. Nakon obavljenih tretmana u našoj poliklinici kvalitet života joj je postao znatno bolji i mogla se vratiti svojim poslovim obavezama sa novom snagom i entuzijazmom.

Chicago Vein Institute

Profesionalni sportista u svojim tridesetim godinama konačno je odlučio da se riješi bolova i težine u nogama ,kako bi mogao da nastavi sa svojom karijerom. Simptomi poput bolnih i otečnenih nogu su ga spriječavali u obavljanju sportskih aktivnosti . Sa obzirom da se radi o jako mladoj osobi koja nije mogla da radi ono što najviše voli ,ništa mu drugo nije preostalo, nego da se odluči na liječenje vene i svoje povjerenje je dao našoj poliklinici.

Chicago Vein Institute

Zbog prekomjerene težine i dugotrajnog stajanja na poslu, pacijentu su se počeli pojavljivati prvi simptomi proširenih vena poput grčeva, bolova , zamora i nemira. Nakom ultrazvučnog pregleda dijagnosticirane su mu proširene vene na obje noge. Po završetku tretmana ,pacijent je osjetio veliko olakšanje jer su svi simptomi nestali , te je neometano mogao obavljati svoj posao.

Chicago Vein Institute

Zbog genetske predispozicije nastanka proširenih vena , nakon 20 godina borbe sa simptomima, konačno riešenje pacijent je stekao na našoj poliklinici. Kombinacijom tretmana u liječenju proširenih vena otklonjeni su bolovi, grčevi, otok i ostale tegobe su postale prošlost za našeg pacijenta .

Chicago Vein Institute

Osamnaestogodišnji automehaničar ,uslijed genetike te dugotrajnog stajanja na poslu dobio je znatno proširene vene . Korištenjem konzervativne terapije – nošenje elastičnih čarapa mu nije pomoglo u rješavanju problema te se obratio našoj poliklinici za pomoć. Urađenim tretmanima problemi sa proširenim venama su nestali i obavljanje automehaničarskih poslova su postali lakši.

Chicago Vein Institute

Uslijed dugotrajnog sjedenja zbog posla kojim se bavi, te genetikom koju je naslijedila od oca, pacijentica se javila na našu polikliniku kako bi riješli problem proširenih vena. Nakon urađenih tretmana lasera, mini flebektomije te skleroterapije pacijentica je bila i više nego zadovoljna ishodom urađenih, te se odlučila i na estetsku skleroterapiju.

Chicago Vein Institute

Sedamdesetogodišnji pacijent nakon učestalih upala i svih drugih popratnih simptoma koje su karakteristične i za proširene vene ,odlučio se na liječenje kod nas . Nakon završenih procedura ,pacijent je jako zadovoljan i konačno može iskoristi svoje penzionerske dane uživajući sa svojim najmilijima.

Chicago Vein Institute

Osamdesetogodišnja penzionerka ,nakon učestalih upala proširenih vena (tromboflebitis) ,te stripinga koji je rađen bolovi, grčevi,oticanje u nogama se nisu smanjili. Na preporuku svoje prijateljice pacijentica se odlučila na tretmane u našoj poliklinici . Poslije završenih procedura , svi simptomi oboljelih vena su nestali i snaga u nogama se ponovo vratila.

Chicago Vein Institute

Nakon klasične operacije vena koja je rađena prije 15 godina u Njemačkoj,pacijentica se obratila našoj poliklinici kako bi napokon riješila ,na pravi način ,probleme s proširenim venama. Kombinacijom lasera , miniflebektomije i scleroterapije napokon je dobila željeni rezultat.